Met de glazen vouwwanden van Solarlux laten ruimtes zich flexibel openen. De geheel op maat gemaakte vouwwanden bieden talrijke mogelijkheden qua afmetingen, materiaal (hout/aluminium of een combinatie), uitvoering en gewenste isolatie en veiligheid.

Slanke profielen met een minimale aanzichtbreedte zorgen voor maximale transparantie. Met perfect geïsoleerde profielen en de mogelijkheid om triple glas toe te passen zorgen de Solarlux vouwwanden voor een uitstekende thermische isolatie tot wel 0,8 W/m²K en zijn deze geschikt voor passiefhuisbouw.

Verzonken vloerrails maken de doorgang uiterst toegankelijk. Door geavanceerde techniek kennen de Solarlux systemen een hoge wind- en waterdichtheid en zijn alle vouwwanden uitvoerbaar conform de Europese veiligheidsnorm RC2 op het gebied van inbraakveiligheid.

Bekroond design: dat de Solarlux vouwwanden niet alleen functioneel zijn, maar ook qua design uitblinken, blijkt uit de diverse gerenommeerde awards die in de wacht gesleept zijn: If design Award, Iconic Award, IDA design Award en German Design Award.

De kern van de vouwwand is de gepatenteerde bionicTURTLE®: een multifunctionele thermische onderbreking die diverse details verenigt en ook bij grote vleugels zorgt voor de gewenste stabiliteit. Bovendien dient de bionicTURTLE® voor de opname van de vergrendeling en het beslag.

Gezien op TV?
De Solarlux commercial ´buitengewoon lekker wonen´

Wilt u meer informatie?