Deursluittechniek

Al jaar en dag de marktleider voor het geruisloos opvangen, sluiten en vastzetten van deuren of poorten.

Deuropvangers

Door gebruik te maken van een DICTATOR deuropvanger worden uw deur, ramen en kozijnen gespaard. Ook kunt u, door gebruik te maken van een deuropvanger, er zeker van zijn dat hard dichtslaande deuren tot het verleden zal behoren. Dit is met name belangrijk op plaatsen waar rust en/of concentratie een vereiste is (kantoren, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, hotels, toegangsdeuren in flats e.d.). Een ander belangrijk voordeel van gebruik van een deuropvanger is dat voorkomen wordt dat met name kinderen met hun vingers tussen de deur bekneld kunnen raken.

Ook de ideale oplossing in combinatie met een deurdranger om er voor te zorgen dat de deur altijd goed in het slot zal worden getrokken.

Deurvastzetters

Voor het eenvoudig vastzetten van uw deuren op iedere gewenste positie heeft DICTATOR een breed programma aan deurvastzetters. Zelfs bijvoorbeeld bij terrasdeuren waar de bestrating fors lager ligt, kan de DICTATOR ZE door zijn slag tot 20cm de deur in bijna iedere situatie vastzetten.

Onze vastzetters hebben een mooi design waardoor het een zeer nette oplossing is om achteraf op bestaande deuren te plaatsen.Openingsbegrenzers

Met een DICTATOR deuropeningbegrenzer ontstaat er een veiligere situatie, waarbij niet aan toegankelijkheid hoeft te worden ingeleverd. Bij een normaal opendraaiende deur is er nagenoeg geen weerstand merkbaar. Echter wanneer de deur openslaat (bijv. door de wind of baldadigheid), dan wordt de openingssnelheid hydraulisch afgeremd en de openingshoek begrensd. Door het afremmen van de openslaande deur worden de deur en het beslag gespaard.

Poortsluiter Direkt

De DICTATOR poortsluiter " DIREKT " is de prijsgunstige oplossing, om toegangshekken bij afgerasterde terreinen, bijv. kleuterscholen, scholen, maar ook voor eenvoudige tuinhekken, altijd betrouwbaar en gelijktijdig geremd te laten sluiten. De deursluiter voorkomt, dat het hek, zoals bij een normale sluitveer, te snel dichtgegooid kan worden. Ook wordt, doordat het sluitproces geremd verloopt, de kans op ongelukken, bijv. ingeklemde vingers, gereduceerd. De DIREKT zorgt ervoor dat het hek altijd weer zeker gesloten wordt en dat men er op deze manier zeker van kan zijn dat bijv. kinderen of dieren niet zomaar weg kunnen lopen.

DICTATOR Productie BV

www.dictator.nl

0527-613456